Steun Kids in Kenia!
Kids in Kenia werkt aan duurzame armoedebestrijding en een beter leven voor kinderen in Kenia. We doen dit door projecten die bijdragen aan een betere toegang tot onderwijs en een betere kwaliteit van het onderwijs.

Onderwijs is de basis voor een betere toekomst van kinderen. Een kind dat de kans krijgt om naar school te gaan, werkt aan zijn eigen toekomst en aan de ontwikkeling van zijn land. 

Een klein project kan daarbij een groot verschil maken. Kids in Kenia vraagt je hulp bij de volgende kleinschalige en concrete projecten op de Mkuduru en Vitsangalaweni basisschool in Kenia.

Mkuduru project
Kids in Kenia ondersteunt de Mkuduru basisschool door de bouw van nieuwe klaslokalen en sanitaire voorzieningen.

Bouwt u mee aan de toekomst van de kinderen op de Mkuduru school? Elke euro die u doneert, wordt door Wilde Ganzen met 50 cent verhoogd!


Studiebeurs voor talentvolle kinderen
Het basisonderwijs in Kenia is sinds 2003 gratis. Daardoor gaan veel meer kinderen naar school. Maar vaak onbreekt een vervolgperspectief na het basisonderwijs. De hoge kosten vormen een belemmering om door te leren na de basisschool.Kids in Kenia ondersteunt talentvolle leerlingen met een studiebeurs. Geeft u een kind de kans van zijn leven door te doneren?

Samen met het 's Gravendreef college uit Leidschenveen en de Bijlesstudent is een studiebeursproject opgezet. In 2019 studeren 16 kinderen in Kenia met een beurs van het 's Gravendreef! Lees verder.....

Klaslokalen, schoon drinkwater en sanitair
Op veel scholen in Kenia bestaat een groot gebrek aan basale facilteiten zoals klaslokalen, schoon drinkwater en sanitair. Wij bouwen aan beter onderwijs in Kenia door te zorgen voor een goede leeromgeving. Bouwt u mee aan de toekomst van kinderen?


Samen met de Keniaanse overheid en met steun van de Wilde Ganzen bouwt Kids in Kenia klaslokalen, sanitairgebouwen en drinkwatervoorzieningen. Lees verder...

Training leerkrachten en onderwijsmiddelen
Goed opgeleide leerkrachten en voldoende leermiddelen vormen de sleutel voor goed onderwijs. Kids in Kenia ondersteunt leerkrachten in Kenia door bij te dragen aan hun training en opleiding. Lees verder...

Microkrediet vrouwen
In 2019 werken 40 vrouwen met een microkrediet van Kids in Kenia. Met dit kreditet hebben deze moeders een klein bedrijfje opgezet en werken ze aan hun eigen toekomst en aan de toekomst van hun kinderen. Lees verder...


Home

1600
1600

Rabo: NL90 RABO 0116469633

Doneer voor Kids in Kenia!

Kids in Kenia

Onze samenwerkingpartners